понедељак, 13. март 2023.

LAŽI ANE BRNABIĆ (i OSTALIH SNS-OVACA)

 Nisam mogla da verujem šta slušam i gledam dok je Ana Brnabić govorila na jednoj od SNS televizija, da su o kultu ličnosti Aleksandra Vučića i priredbama u čast njegovog rodjendana, izveštavali "samo Šolakovi mediji" N1, Nova S i list "Danas". Prvo što mi je palo na pamet je da ona i njen tim i ne čitaju drugu štampu, ne gledaju i ne slušaju druge medije, jer i nema potrebe za kontrolom programa koji su sami kreirali.

Lično sam o tom "trandebalu" saznala iz više provladinih medija!

INAČE, ANA BRNABIĆ JE LIČNO U SVIM SVOJIM NASTUPIMA PRED, NA DAN I POSLE VUČIĆEVOG RODJENDANA, USHIĆENO PODSEĆALA NA TAJ "praznik"!

Danima sam očekivala da se premijerka Brnabić IZVINI zbog dezinformacije. Ili bar da slavljenik Vučić pojasni, izmisli... ili bilo šta kaže na tu očiglednu "dezinformaciju".

Medjutim, do danas se to nije dogodilo. A, sva je prilika i da neće!

U medjuvremenu sam doživela još jedan (dez)informativni šok. Aleksandar Vučić je izjavio da je on IZGRADIO hram svetog Save! I ni trepnuo nije, nego je pojasnio ponavljajući da nije reč o dovršavanju, nego igradnji hrama, koji je NJEGOVO DELO! 

Vučićeva desna ruka Darko Glišić, na pitanje o uvredama gradonačelnika Beograda Šapića na račun Roma, kaže da to nije pročitao!?  Da je nekim slučajem upitan o nekom skandalu opozicionara, bio bi munjevito obavešten i spreman za komentar i osudu. Cak bi brzopotezno pljuštala saopštenja za javnost!

Neverovatno je koliko ta SNS skupina, prevodjena Vučićem i Brnabićkom ima debeli djon umesto obraza!

Neko će sigurno reći da ovde nema mesta čudjenju. I da nije prvi put. 

Tačno je, oni redovno lažu!!! 

A kada ih uhvatimo u prevarama i lažima oni čak ni da pocrvene! 

NASTAVLJAJU PO OPROBANOM SCENARIJU!

ALI, LJUDI, ŠTA JE SA VAMA? ŠTA JE SA NARODOM KOJI NE VERUJE SVOJIM OČIMA, NEGO NJIHOVIM LAŽIMA?! 

KAKO SE OVAKVIM LJUDIMA MOZE VEROVATI KADA, NAPRIMER, GOVORE O INVESTICIJAMA? ILI O SPORAZIMU O KOSOVU?

PROBUDITE SE, GRADJANI, MINUT JE POSLE 12!!!



Нема коментара:

Постави коментар