понедељак, 21. децембар 2015.

POSLANICI PROTIV NARODA!


Ponedeljak 21.decembar 2015. Usvajanje dnevnog reda. Predsedava Maja Gojković.

Predloženo 73 tačke dnevnog reda. Opozcija traži dopune.

- Blagoje Bradic, četrnaesti put predlaže da se gradjanima odobri lečenje zuba o trošku RFZO. Glasa samo desetak opozicionih poslanika. SNSova koalicija cuti. Ne glasa!

- Borko Stefanović predlaže izmenu zakona o rehabilitaciji ratnih zločinaca. Na glasanju situacija ista, glasa samo nekoliko opozicionara.

- Janko Veselinović ima više predloga, - o zaštiti  gradjana zaduženih u švajcarskim francima, koji za jedan uzeti kredit u švajcarcima sada moraju da vrate pet. - o zaštiti životne sredine.... itd. Vladajuća većina opet ćuti.

- Aleksandra Jerkov već godinu dana ponavlja predlog da se donese zakon protiv trgovine bebama. Opet glasa samo opozicija. Većinska koalicija ćuti!

- Gordana Čomić, po ko zna koji put ponavlja predlog da se formira Anketni odbor za utvrdjivanje odgovornosti za pad helikoptera. Opet muk većine!

i tako redom.....

Prošle nedelje Vladimir Pavićević iz Nove stranke, molio je ministra Nikolu Selakovića da poslanicima vladajuće SNS pre izjašnjavanja da signal da njegov predlog ne odbiju. Ministar pravde nije imao kud, javno prihvatio amandman, a onda siva masa ubacila kartice....

Parlamentarcima vlasti, znači, nije uopšte važno kakvi su predlozi, već odakle dolaze. Ne upuštaju se u sadržinu amandmana i zakonskih predloga. Izjašnjavaju se isključivo po direktivi: odbij! jer dolazi od protivničke strane.

Tako su se izjašnjavali o smanjenju penzija i zarada, o otimanju fonda za zdr. osigurnje, o zaduživanju, lex specialisu o Bg na H2O, i raznim drugim pljačkaškim kombinacijama. Jer, narod će sve platiti!

Oni nemaju hrabrosti da iznesu argumente protiv. Kukavički ćute! A kada opozicija počne za iznošenjem argumenata, tu je Bečić, da ne dozvoli da narod čuje kako izabranici brane narodne interese.

PA, NARODE, KO TI JE KRIV?

PAMET U GLAVU! USKORO ĆE NOVI IZBORI!

Нема коментара:

Постави коментар