понедељак, 23. март 2020.

IZVINJENJE!

Sinoć sam napravila ozbiljnu profesionalnu grešku, zbog  koje želim da se se IZVINIM svima koje sam tim postupkom uznemirila. Objavila sam tvit sledeće sadržine:




A evo kako je bilo:

Odmah po uvođenju policijskog časa, Televizija N1 počela je sa emitovanjem reprize dnevnika od 19 časova, u terminu vesti u 22 h. Smatrajuci tu činjenicu neobicnom raspitala sam se o čemu je reč. Moj pouzdani izvor iz njihovih redova mi je objasnio da ima nekih neizvesnosti u vezi sa dozvolom za kretanje u toku policijskog časa. Tada je postupak dobijanja te dozvole bio još u toku.

Pošto se u terminu u 22 časa, repriziranje vesti, objavljivanih u 19 časova, nastavilo i narednih dana, izgledalo je ubedljivo da problemi sa dozvolom još nisu rešeni. O izmenama u programu, od redakcije N1 nisam čula nikakvo obaveštenje.

U toj sumnji me je učvrstila i Olja Bećković koja je, pred kraj Utiska nedelje,koji je iz istih razloga emitovan u izmenjenom terminu, u nedelju u 14 časova, obavestila javnost da je vreme emitovanja moralo da bude promenjeno upravo iz razloga što im dozvola kretanja u uobičjeno vreme emitovanja (21 čas, nedeljom) nije data.

Na osnovu svega toga, zaključila sam da taj problem za N1 nije rešen i da su programske promene posledica.

Priznajem da je moj propust što nisam još jednom proverila informaciju o dozvoli N1 TV.


Izvinjavam se Televiziji N1 i svima ostalima koje je moja informacija dovela u zabludu i uzemirila.


Нема коментара:

Постави коментар