субота, 4. септембар 2021.

UDVARANJE ANTIVAKSERIMA! VUČIĆ SE, PRED IZBORE, SETIO DA SRBIJA IMA USTAV!

"Najbolji student Pravnog fakulteta" Aleksandar Vučić, već deceniju radi u Srbiji i sa Srbijom šta hoće. Za njega ne postoje ni Ustav, ni zakoni. Ne postoji ni pravosudje, ni ljudska prava.Ni sloboda medija.  Ništa što je čovečanstvu donela civilizacija. Brojni su primeri surovog i bezobzirnog kršenja svake norme i etike.

Pre šest godina, da bi obezbedio novac za svoj privatni projekat Beograd na vodi, koji se gradi mimo svih propisa, 'ladno je zavukao ruke u džep oko milion penzionera, svih koji primaju i dinar preko 25.000. Za umanjenje penzija nije ispoštovana ni osnovna birokratska procedura da se o tome svakom penzioneru izda pisano rešenje, sa uputstvom za pravo žalbe, što je ustavno pravo svakog gradjanina.

Vrhunac drskosti dostigao je kada nam je poslao "zahvalnicu"!

Mimo svih propisa i procedura rasprodao je Srbiju! Uselio nam je sve prljave tehnologije sveta, posebno kineske! Subvencionisao je našim novcem svoje  "investitore", koji sada, pošto su potrošili  poklonjeni im novac, odlaze iz Srbije, a radnike, čije zapošljavanje smo skupo platili, a oni radili za  minimalac - sada ostavljaju bez posla.

Prošle godine, na početku pandemije korone, predsednik Srbije nas je brutalno zatvorio u kuće, lišio slobode celokupno stanovništvo, uz pretnje još rigoroznijim merama, sve dok nije procenio da mu je taj trenutak pogodan za izbore.. U to vreme u Srbiji je beleženo desetak zaraženih dnevno.

Kad je na izborima dobio dovoljan broj glasova da se održi na tronu, pripretio je ponovnim zatvaranjem, na šta je narod reagovao izlaskom na ulice, gde su ih čekali Vučićevi odani izvršioci - Belivuk i družina. I surova policija.

Ovog leta,pošto je uveliko krenuo kampanjom za opšte izbore - predsedničke, parlmentarne, beogradske - iako se korona vratila i svakog dana odnosi desetine žrtava, i više hiljada zaraženih,nema nikakvih ograničenja. Kafići, restorani, utakmice, predizborni skupovi, omladina SNS šeta i izvikuje podršku Vučiću...Kizni štab nije zasedao celo leto, a kada se najzad okupio, zaključili su da NEMA ZAKLJUČAKA! Lekari su pojedinačno davali podršku ekonomskim ciljevima, u Srbiju se ulazilo kao na pijacu, na svakom ćošku smo sretali kolone Indijaca, koji su ulazili u Srbiju bez problema, da bi ispunili uslov za dalji put u Evropu.

Iako su predsednik, premijerka, ministar zdravlja i gomila SNS aktivista pobedonosno  mahali uspešnom vakcincijom, narod je počeo masovno, (mada veoma pogrešno) da pruža otpor imunizaciji, iskazujući tako nepoverenje vlastima.

Novac se trošio, razbacivao... bez ikakve kontrole. Sve je proglaseno državnom tajnom. Samo je otimačina javna.

Kada su shvatili da je djavo odneo šalu, neki lekari predložili su uvodjenje kovid propusnica za one koji su se vakcinisali. Bilo je još nekih razumnih predloga, koji su masovno podržani, ali, sve je ostalo na tome. Dr Šekler je predložio da se lekari i gradjani antivakseri smeste u jednu bolnicu... da se tamo leče.

Vučić je procenio da je antivakserska polovina gradjana Srbije veliko biračko telo, pa se iznenada pozvao na USTAV i LJUDSKA PRAVA, koja, sada, ne bi hteo da prekrši. Iako važeći propisi u ozbiljnim situacijama kakva je sada u Srbiji, omogućavaju uvodjenje strožih zaštitnih mera.

A ljudi umiru....

NE  SAMO OD KORONE!  VINČA I SVI OSTALI TROVAČI KOJE JE VUČIĆ DOVEO U SRBIJU, UNIŠTAVAJU I OVO ŠTO NAS JE PREOSTALO!  OSIM OD KORONE, DRUGI,VEOMA TEŠKI BOLESNICI NE STIŽU NA RED ZA TERAPIJU,  A BOLEST NAPREDUJE.

ZATO, PAMET U GLAVU, OLOVKE U RUKE! 

VREME JE DA ALEKSANDAR VUČIĆ ODE U ISTORIJU, GDE JE VEĆ OBEZBEDIO 

NEČASNO MESTO!



Нема коментара:

Постави коментар