четвртак, 9. новембар 2023.

PORODICA KAO PREDIZBORNI ADUT ALEKSANDRA VUČIĆA?

Kako se zahuktava predizborna kampanja, SNS promoteri su sve nervozniji. U tome prednjače Ana Brnabić i lično Aleksandar Vučić. Panika je narasla pa se gubi mera, čak i pominjanjem i u prljavu kampanju uključivanjem cele porodice Vučić, koja ne mora da se valja u blatu zbog političkih ambicija najistaknutijeg člana.

Tako je donedavni predsednik Srpske napredne stranke, nosilac liste, (iako ne i kandidat na izborima, što se kosi sa pravnim a, pre svega moralnim normama) ponovo lansirao napade na svoju porodicu, pominjući čak i svog sina od šest godina.  A šefica beogradskih naprednjaka prihvatila temu i nastavila obračun sa političkim protivnicima. 

Svi napadi  na porodicu Vučić su krenuli iz redova naprednjaka. Neću ovom prilikom, iz pijeteta prema preminuloj Kseniji Vučić, podsećati na pisanja o njoj. A, ono što Vučić priča ovih dana o "ataku na njegovu porodicu" ne priliči nijednom gradjaninu, a posebno prvom čoveku Srbije.

Zato pitam njegovu porodicu:

-zasto mu dozvoljavate da bruka i sebe i vas? 

-da li vam je neprijatno kad slusate sta prica? 

- da li pocrvenite kad se setite porodičnog gostovanja na TV Hepi kad je javno, u zivom programu, majku ponižavao ubedjujući je da, bolje nego ona, zna koliko je on bio tezak na rodjenju!
- da li ste svesni, ako on nije, kakvo poniženje za majku je podsećanje na trač u vezi sa uglednim novinarom Albancem, osumnjičenim da je njegov biološki otac?

 ...
Izlaganje porugama i ponižavanju sopstvene porodice u predizbornoj kampanji nije ni normalno, ni moralno!

Ako se ta granica predje, ako se žrtvuje ugled i obraz porodice, koja treba da je iznad svih ambicija i političke borbe, bojim se da beskrupuloznost može imati nesagledive posledice i za gradjane Srbije (slično skandalu Milenka Jovanova, kada je trudnu suprugu jednog opozicionog političara nazvao šefom narko mafije).

Ta granica je vrlo blizu!



Нема коментара:

Постави коментар