уторак, 27. јун 2017.

OVO JE NOVA FIKUS VLADA SRBIJE!


Kakva će biti nova vlada Srbije? Na ovoj adresi mogu se pročitati ulepšane, strogo kontrolisane biografije Vučićevih ministara predloženih za novi mandat kojim će "predsedavati" gospodjica Ana Brnabić:

http://www.otvoreniparlament.rs/uploads/akta/11111.pdf...

Ima vrlo zanimljivih detalja. Na primer: Ivica Dačić diplomirao sa prosekom 10, ali ne piše da je studirao više od decenije na fakultetu koji traje četiri godine . Zatim da "GOVORI ENGLESKI" i ruski. Bezobzirno duhovito! Takodje se nigde ne pominje afera "Koferče", niti "bratimljenje" sa Borisom Tadićem i DS....

U biografiji Gorana Kneževića izostavljeno je da je uhapšen zbog pronevere velike sume novca vlasništvo Demokratske stranke, čiji je bio funkcioner za Vojvodinu.

Nela Kuburović, čija biografija je najduža,iako je najmladja na spisku kandidata, izostavila je svoje aktivnosti u reformi pravosudja, koju naprednjaci redovno  stavljaju na dušu samo DS-u, ali je zato posebno istaknuto da je u osnovnoj školi bila vukovac i pobednik na takmičenju iz istorije i hemije.

I kod mandatarke Brnabić nisu  najažurniji podaci, pa tako ništa ne piše o umešanosti u  aferu priskuškivanja Pajtića i Lidije Udovički, posle koje je druga sestra, Kori Udovički, smenjena, a njeno mesto ministra zauzela Brnabić...Niti da je "uspešnim" svedočenjem odbranila Vučićevog kuma Nikolu  Petrovića,tadašnjeg direktora EPS...

DOSovi kadrovi su potpuno zaboravili da su bili učesnici 5.oktobra (Rasim Ljajić), Zorana Mihailović bila savetnica Miroljuba Labusa, čije ime je izostavila, ali je zato posebno istakla da je savetovala Milorada Dodika.

Najzanimljivije je što je većina sa spiska studirala i doktorirala na Megatrendu gde je "doktorirao" i Nebojša Stefanović. U njegovoj biografiji nema naznake da je doktorat sporan - plagijat. (Magistrirao 2011.a doktorirao 2013.)...

Ni kod Vulina ne piše da je bio visoki funkcioner Jugoslovenske levice i najomiljeniji potrčko Mire Marković. I da je u toku ispitivanje porekla stana od 230.000 evra, koji mu je navodno poklonio sudija...

Za razliku od Kori Udovički koja je žrtva afere u kojoj je učesnik njena sestra, u drugom slučaju, kod ministra Aleksandra Antića, rodbinske veze sa proizvodjačem i dilerom droge Zarubicom, nisu imale nikakvog uticaja na njegovu uspešnu političku karijeru i permanentno napredovanje.

I kod ministra zdravlja Zlatibora Lončara nedostaje rasplet njegovih veza sa zemunskim klanom, koji se dugo zataškava. A on ulazi u treći mandat. 

Najzanimljivija je ipak rotacija ministara odbrane i resora za rad,boračka i socijalna pitanja.

Većina njih je prošetala kroz podobne firme: EPS, Srbijašume, Interspid, Megatrend....

Takodje, niko od njih nije upisao vlasništvo na brojnim trange-frange firmama.

SVAKAKO, PROCITAJTE! A ne bi bilo loše i da na portalu KRIK-a pogledate IMOVINU POLITIČARA!

 

Нема коментара:

Постави коментар