понедељак, 11. децембар 2017.

PREDIZBORNI REBALANS BUDŽETA - PODVALA SNS-a

I do sada smo znali da Srpska napredna stranka, njeni funkcioneri i poslanici nemaju mnogo skrupula, da bezočno pljačkaju narod, lažu, vredjaju, napadaju neistomišljenike, izmišljajući sve grozote ovog sveta, koje, kako u mom selu kažu, ni pas s maslom ne bi pojeo.

Ali, ovo što se dešava u parlamentu kroz diskusiju o budžetu, nadvisilo je i najbrutalniji horor koji se može zamisliti.

Najnovija podvala kroz predlog rebalansa budžeta za 2017. godinu, ogoljena i očigledna, jeste da se ogromnoj armiji nepotrebno zaposlenih članova SNS-a, isplati PREDIZBORNA NAGRADA iz navodnog suficita, ostvarenog u ovoj godini.

Nisu se potrudili čak ni da te laži upakuju nekakvim obrazloženjem i da odgovore na pitanja:

- koliki je suficit u budžetu,

- čime je ostvaren?

- zašto taj navodni suficit nije upotrebljen da bi se pokrio planirani deficit?

- zašto najpre nije vraćen dug penzionerima i radnicima kojima je tri godine umanjivana zarada,čime je i ostvaren taj višak u budžetu!?

- da li je tim rebalansom predvidjeno da se gladnim radnicima kojima više meseci, cak i vše godina, nije issplaćivana plata, isplati nekakva, bar simbolična novogodišnja nagrada? I oni imaju gladnu decu, bolesne članove porodice, dugove koje ne mogu da pokriju, pa im se pleni imovina....? što su "uspesi" SNS vlade.

Poslanici opozicije, ako ste prepoznali ovu podvalu, A MI,GRADJANI, JESMO!, ZAŠTO TO GLASNO, U NAŠE IME NE KAŽETE, DA JE OVA "TRINAESTA PLATA ADMINISGTRACIJI" PRAKTIČNO KUPOVINA GLASOVA ZA PREDSTOJEĆE BEOGRDSKE IZBORE?

Gradjani, osvestite se, ova vlast, koju ste greškom izabrali, vas PLJAČKA, PONIŽAVA, OBESHRABRUJE DA SE BILO ŠTA MOŽE PROMENITI.  M O Ž E ! Ako svi stavimo prst na čelo i, umesto slepog obožavanja lopova na vlasti, pogledate u svoje frižidere, novčanike, ruinirane stanove, iznemoglu gladnu decu bez užine...

MOŽEMO MI TO, AKO SVI ZAJEDNO ODLUČUJEMO RAZUMOM! NE DOZVOLIMO DA SE BILO KO DANAS PRODA ZA LITAR ULJA I KILOGRAM BRAŠNA, JER JE CENA TOG SNS POKLONA PRESKUPA! TIME PRODAJETE BUDUĆNOST SVOJE DECE!

Na kraju, pitanje ministru Dušanu Vujoviću: VREDI LI "BONUS" KOJI DOBIJATE OD ALEKSANDRA VUČIĆA više nego vaš profesionalni ugled koji ste stekli i uživali u svetu?



Нема коментара:

Постави коментар