среда, 10. октобар 2018.

"STANUJE" LI DESNICA U MUP-U?

Nedavno je ceo državni vrh prisustvovao tribini jedne desničarske organizacije. Sa tribine je izvesni Parezanović, zaposlen u BIA,  javno prozivao "nesrbe" i "izdajnike". Osumnjičio je neke organizacije... strane službe i pojedince....Svi prisutni predstavnici vlasti su na to ćutali. Ćute i dalje, iako je njihova tajna "provaljena".

Televizija N1 je nekoliko dana istraživala slučaj i analizirala detaljno sastav i ciljeve ove fantomske organizacije i došla do podataka da je veliki broj tih desnicara - članova i aktivista, angažovan po raznim poslovima u MUP Srbije. Da je, dakle, blizak aktuelnoj vlasti. Još gore je što su u okviru te tribine govorili i predstavnici Bezbednosno-informativne agencije!

Treba li da se mi gradjani plašimo ovakvog DRŽAVNOG ORGANIZOVANJA?

Zašto se vlast opredelila za "druženje" i saradnju sa ekstremnom desnicom? Da li je to demonstracija sopstvene moći i sile, kako bi zastrašila gradjane koji im nisu naklonjeni i koji nisu zadovoljni životom koji žive?

Ili je SNS vlast uplašena od te "šačice" nas nepokornih "izdajnika"?  Zver je najsurovija kada se oseća ugroženo.

Deluje zastrašujuće i pomisao da nam se jednog jutra na vratima može pojaviti "ekipa" Miše Vacića kao predvodnika specijalne policije! Da će nas možda voditi u sabirne centre,na stadione poput  Pinočeovog režima u Čileu, ili na prevaspitavanje na kineski način u vreme kulturne revolucije. Kada su intelektualnu elitu slali na pirinčana polja radi prevaspitavanja!

Kuda ide Srbija?

Нема коментара:

Постави коментар