уторак, 2. фебруар 2021.

SPREMA SE JOŠ JEDNA PREVARA GRADJANA!!!

EVO, JUCE JE VUCIC LANSIRAO JOS JEDNO OBECANJE - SRBIMA SA KOSOVA!

 

Dragi gradjani Srbije, 

Kao što ste čuli, aktuelna naprednjačka vlast sa Aleksandrom Vučićem, priprema nam još jednu prevaru. Najavljuje KUPOVINU NAŠIH GLASOVA našim novcem i iznosu od dve i po milijarde evra. Obećavaju nam mrvice 30+30 evra, u ratama, da nas podsećaju kako se izbori približavaju.

Taj novac nije njihov, nego naš, što znači da ćemo sami platiti otimanje naših glasova. 

Da li u državnoj, preciznije našoj kasi postoji taj novac?(mi smo država, a vlast je naš (ne)izabrani servis, koji se pretvorio u pljačkašku druŽinu). Ili će se, u naše ime, ponovo dodatno zadužiti?

Aleksandar Vučić nam je, pismom zahvalnice koju nam je uputio u toku velike otimačine penzija, priznao da smo mi gradjani na sovjim plećima izvukli finansijsku konsolidaciju - oporavak prezadužene države. Taj novac je dobrim delom potrošen na razne tajne investicije pod tudjim imenom, razbacivanje na finansiranje fontana, gondola, spomenika, na gubitničke firme, koje se finansiraju da bi se ugušilo objektivno informisanje gradjana, pa i na finansiranje koruptivnih kriminalnih projekata.

Zato je važno da prepoznamo namere i na vreme reagujemo, dok naš novac ponovo ne ispari.

 


 


4 коментара:

 1. Jasno i u centar.
  Ali, nema ko da čuje.
  Dok i onaj najgluplji ne shvati da to nisu Vučićeve, već naše, time i njegove pare, teško da će se nešto promeniti.

  ОдговориИзбриши
 2. Jooj Seno, nama,koji ovo čitamo je sve jasno. Kako dopreti do onih koji misle da je on napravio vakcinu?

  ОдговориИзбриши
 3. Zelim to svim srcem, ali previse ima nepismenih.Godinama sve moje komsije prevaspitavam, ali sto su gluplji i nepismeniji, to su tvrdoglaviji. Ja prosto ne mogu da verujem.

  ОдговориИзбриши