уторак, 14. мај 2019.

POSLANICI-BOTOVI U SKUPŠTINI SRBIJE

To što opozicija bojkotuje rad Skupštine Srbije, poslanicima SNS koalicije uopšte ne smeta da "analiziraju" njihov rad i ispostavljaju račune za svoja nedela koja godinama čine. Tako su se  jutros, uredno, po rang listi, izredjali svi dežurni pljuvači.

Marjan Rističević, u ulozi eksperta za medije, naširoko je analizirao i kritikovao POSTOJANJE televizije N1. Zahtevao da se proveri legalnost i zakonitost rada ove kablovske TV.
Nijednog trenutka nije pocrveneo, niti zamucao. Nije govorio o kršenju zakona, svinjarijama i nemoralu koji se širi sa televizija Pink, Studio B i Hepi, niti o manipulacijama, dezinformacijama i lažima koje se svakodnevno čuju sa RTS i Vojvodjanske televizije.

Njegov kolega Aleksandar Marković, takodje poznat po ogavnom, najprimitivnijem rečniku, imao je zadatak da,(kao i Aleksandar Vučić, Milenko Jovanov, Vladimir Orlić ....) u svojim "poslaničkim pitanjima"obavezno pomene Dragana Djilasa. Govorio je o "ometanju radova" na Trgu Republike u Beogradu, zbog čega se svakodnevno pravi šteta Beogradu, za koju treba ispostaviti račun Draganu Djilasu. Jer, kako reče, to sve ide iz te kuhinje.
Poslanik Marković nije govorio o štetama i troškovima koje svakodnevno pravi Goran Vesić, niti o onim što je Aleksandar Vučić  mesecima unazad napravio svojom kampanjom "budućnost Srbije" kao kontru protestima gradjana i opozicije, koji traju već pola godine. Jer je narodu dozlogrdilo nasilje, otimačina, pljačka države i gradjana i svakodnevno ponižavanje zdravog razuma.

Maja Gojković je najzad zazvonila da poslanici,njih 134, najzad stave na dnevni red "Tijanin zakon", za koji su Igor Jurić i fondacija koja nosi ime njegove ubijene ćerke, prikupili oko 160.000 potpisa. Taj predlog je dugo ignorisan u parlamentu,jer Maja nije zvonila, a kao "odgovor" je čak protiv Jurića pokrenuta i jedna prljava afera.

U pokušaju da Tijanin zakon iskoristi kao mamac, Gojkovićeva sada poziva  i opoziciju koja zbog NJE bojkotuje rad u skupštini, da glasaju za ovaj predlog zakona. Setila se da bi i to moglo da doprinese zaustavljanju pada rejtinga Aleksandra Vučića i SNS-a. I da, eventualno, uporebi bojkot za dopisivanje negativnih poena opoziciji,koja, eto, ne brine o svom narodu.

Nije nikome palo na pamet da je ljudima kanalaizacija potrebnija od gondole, fontane, jarbola.... Niti da se ogroman novac gradjana Srbije odliva na razne "lične darove" koje predsednik Srbije  svakodnevno nesebično deli po sopstvenoj volji. A za to vreme gradjani preko društvenih mreža skupljaju novac za lečenje sina jednog borca sa Košara.

Vrhunac drskosti demonstrirao je Djordje Milićević. Jer,njegova poslanička grupa je takodje godinama ćutala o ovom predlogu. On sada poziva na savest one koji bojkotuju skupštinu, iako je i sam, kao poslanik i kao predsedvajuci u skupštini, godinama ignorisao i nije smatrao važnom ovu temu.

Znamo da Vučića nerviraju društvene mreže, posebno TVITER. Zato je već godinama angažovana armija botova koji imaju zadatak da, s jedne strane hvale njegovu politiku i "uspehe", a sa druge da što više ocrne lidere opozicije i neposlušni narod.

Znači, osim armije Mićanovih botova na tviteru, imamo legalno izbrane botove poslanike, koje predvodi Maja Gojković. 

Idu izbori, pa je propagandnoj mašineriji Srpske napredne stranke potrebno pojačanje.
I sve na račun gradjana!

Jer, ako se dogodi da SAMO U JEDNOJ IZBORNOJ JEDINICI, GRADU, OPŠTINI... SNS izgubi, ceo Vučićev sistem će se srušiti kao kula od karata! Preletači i pacovi će krenuti u novi juriš na suprotnu stranu.

Tada ni Boško Obradović više neće želeti da sa AV odigra partiju šaha u slobodnoj zoni.

Нема коментара:

Постави коментар