четвртак, 22. мај 2014.

ČIJI JE JAVNI SERVIS RTS?

Radio televizija Srbije se baš prostrla! Šta god Vučić kaže, gde god da krene, prati ga u stopu, detaljno prenosi, slusa.... Mi gledaoci i pretplatnici, tačnije poreski obveznici, ima samo da plaćamo - bilo kroz pretplatu koja još nije ukinuta, iako je Vučić još pre dve godine to u kampanji obećao - ili kroz budžet, iz koga se sada dobrim delom RTS finansira.

Dokle, bre, poltroni?! Ne izdržava vas AV nego narod! Ovaj isti narod koji više nema ni za hleb, koji je doživeo katastrofu, kome se sve što je odradio i platio sada VRAĆA na kašičicu. Svakodnevno nam se preti smanjenjem plata, penzija, raznim restrikcijama, povećanim porezima, .... za lečenje dece u inostranstvu kojima ovde nema leka skupljamo dobrovoljne priloge! ...

Gruba je podvala priča da "nije sada trenutak" da kritikujemo, da se delimo... Vlast nas je odavno podelila lažnim obećanjima i raznim prljavim kampanjama na račun političkih protivnika. Jer,, zavadjenim narodom se lakše manipuliše.

UVEK JE TRENUTAK DA SE JAVNO GOVORI I KRITIKUJU LOŠE POJAVE! A LOŠE JE ŠTO STALNO SLUŠAMO ISTU PRIČU I NE VIDIMO NIŠTA OD ONOGA ŠTO JE OBEĆAVANO.
NAPROTIV!  POLITIČARI NEMAJU NAVIKU DA POGLEDAJU REPRIZU SVOG JAVNOG NASTUPA.

Nije nam za utehu što su i drugi mediji slični.

Нема коментара:

Постави коментар