недеља, 10. август 2014.

KO JE UBIO LUKU JOVANOVIĆA?

Na prvi pogled činilo se da je policija stvarno postala efikasnija, jer je, istina posle skoro dve nedelje, otkrila i uhapsila ubicu Tijane Jurić. Visok nivo angžovanja potvrdili su ministar i direktor policije, svojim prisustvom uvidjaju, a direktor policije i sahrani nesrećne devojčice.

U isto vreme, nedaleko od sedišta Vlade Srbije, ovde u Beogradu, na Brankovom mostu, UBIJEN JE mladić Luka Jovanović.Usmrtio ga je automobilom "nepoznati" vozač.  Mesto zločina pokriveno je video nadzorom. Utvrdjeno je da je Luku ubio automobil "kantrimen".Ali, od ubice ni traga ni glasa!

Ko se to igra sa našom decom? Čemu cela ova "parada" sa nadzorom, ako su, kako kaže zvaničnik MUP-a, snimci neupotrebljivi. Zašto se onda uopšte troši novac i stvara privid o našoj bezbednosti.
Ili je u pitanju neki VAŽAN UBICA, koga treba sačuvati?!

Neka mi ne zameri nesrećna porodica Jurić, ali,u nedostatku pravih informacija, počinjem da sumnjam da je toliko angažovanje policijskog vrha oko ubistva njihove ćerke možda trebalo da skrene pažnju javnosti sa ubistva Luke Jovanovića.

Aktuelni premijer AV mnogo puta je ponavljao da neće biti zaštićenih i da će za svoja dela svi odgovarati. A policija "radi na slučaju", ali sa, za sada, nikakvim rezultatima.

Šta se ovde može zaključiti? Ili je policija nesposobna, ili nas neko laže i pokušava da sakrije istinu o zločinu?  U svakom slučaju nepošteno!

A premijer ovakvu policiju i njenu brigu o nama može da OKAČI MAČKU O REP!(koristim njegovu rečenicu).

SAUČEŠĆE PORODICAMA JURIĆ I JOVANOVIĆ!  Njima, na žalost, niko ne može da vrati u život decu!









Нема коментара:

Постави коментар